15 Janvier 2018
RECIPE
1- Grease a 2- to 2 1/2-quart baking dish. Heat oven to 350 F.
2- In a large bowl, combine the thawed potatoes, 8 tablespoons of the melted butter, salt, pepper, sour cream, the cream of celery and cream of chicken soups, onion, and 1 1/2 cups of the shredded cheese.
3- Spread the mixture in the prepared baking dish.
4- In a small bowl, combine the bread crumbs with the remaining 2 tablespoons of melted butter until well blended.
5- Sprinkle the remaining cheese over the casserole, then top with the buttered breadcrumbs.
6- Bake for 25 to 35 minutes, until hot and lightly browned.
Bonne Appétit !
Ingrédients (French) :
1-Graisser un plat allant au four de 2 à 2 1/2 pintes. Chauffer le four à 350 F.
2- Dans un grand bol, mélanger les pommes de terre décongelées, 8 cuillères à soupe de beurre fondu, le sel, le poivre, la crème sure, la crème de céleri et la crème de soupe au poulet, l'oignon et 1 1/2 tasse de fromage râpé.
3- Répartir le mélange dans le plat de cuisson préparé.
4- Dans un petit bol, mélanger les miettes de pain avec les 2 cuillères à soupe restantes de beurre fondu jusqu'à homogénéité.
5- Saupoudrer le reste du fromage sur la cocotte, puis recouvrir de la chapelure beurrée.
6- Cuire au four de 25 à 35 minutes, jusqu'à ce qu'ils soient chauds et légèrement dorés.
Bonne Appétit !